fejek6

Rólunk mondták


Bérczi Gábor, NOVUM Kkt.

„Az Atlas GEO mérnökeinek szaktudására volt szükségünk ahhoz, hogy a környezetvédelemmel kapcsolatos előírásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Minden terhet levettek a vállunkról: a tényfeltárást követően a kivitelezést, a kármentesítést is gyorsan elvégezték.”

Erdélyi László, Waberers

„Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy telephelyünkön az esetleges környezeti károkat mielőbb felszámoljuk. Azért kértük ehhez az Atlas GEO Kft. segítségét, mert a kármegelőzés, illetve a kárelhárítás teljes folyamatát végigkísérték, az összes ehhez kapcsolódó feladat elvégzését vállalták. További előny, hogy veszélyes hulladékok szállítására, kezelésére vonatkozó engedélyekkel is rendelkeznek, így ezt a munkát szintén rájuk bízhattuk.”

 

Nagy Anikó

„Nagy előny, hogy egy társasház építését olyan kivitelezőre bízhattuk, mint az Atlas GEO Kft., mert ők az ipari környezetvédelem szakértőjeként aktuális információkkal, tanácsadással is segítették a projekt megvalósulását. A kivitelezési munkákat a legnagyobb megelégedésünkre magas színvonalon, határidőre végezték el.”

Sütő Nagy Csaba, East Gate Business Park

„A nagylétesítmények üzemeltetése során számos környezetvédelmi problémára kell megoldást találni. Fontos, hogy időben reagáljunk a figyelmeztető jelekre – így elkerülhetjük a nagyobb károkat. Az Atlas GEO évek óta végez monitoring tevékenységet nálunk, több évtizedes gyakorlatuk garanciát jelent a biztonságos működtetésre.”